Mei juhtus see sedaviisi , et käisime Ukrainas minu suguvõsal külas, peale seda, kui mehega olime pool aastat koos elanud:) Seal kiitsid kõik, kui toreda noormehe ma omale leidnud olen

)) Kuna mehel puhkus lõppes, siis pöördus tema tagasi eestisse ja mina jäin veel 2 nädalaks sinna perega .
14.08.12

tulime me reisilt tagasi, mees oli sel päeval tööl, tegin talle üllatuse, olime nii õnnelikud üksteist nähes )) Mina läksin koju ja koridorist sisse astudes nägin elutoas õhupalle

mõtlesin, et oi kui armas , edasi lälsin siis magamistuppa, ja voodi peal olid õhupallid ja paberist vällja lõigatud tähed(värvilisele paberile kleebitud), kus oli kirjas kallis ma armastan sind väga-väga , mille peale mina puhkesin nutma, niiii armas oli, ta meisterdas terve öö seda kõike seal minu tuleku puhul

Õhtul tuli mees koju töölt, käisime väljas ja koju jõudes läksin mina vannituppa ja välja tulles siis tema kutsus mind magamistuppa ja ise peitis end minu seljataha Seal oli kõik sama , õhupallid, Kallis ma armastan sind väga-väga , TULE MULLE NAISEKS! Keerasin siis ümber ja tema siis paluski mind endale naiseks ja pani kihlasõrmuse mulle sõrme ja siiiis me nutsime nagu totud üksteise embuses

ja nutsin veel siiski, kui vanematele ja parimale sõbrannale helistasin ja rääkisin, kui seda saab rääkimiseks nimetada, pigem nuuuksusin seal toru otsas õnnest

See oli ilus hetk nüüd oleme mehega õnnelikus abielus ja planeerime oma esimest beebsut